HİPPİE DOĞUM GÜNÜ PASTASI





Canım kocamın bu yılki doğum gününe hippie retro party yaptık, tüm arkadaşlar eşim ve ben peruklarla, kılıklarımızla 60lı yıllardan fırlamış gibiydik birbirimizin tipine bakıp gülmekle geçti gece çok ama çok eğlendik beni kırmayıp kılıktan kılığa giren tüm arkadaşlara tekrar çok teşekkürler.
Kuşkusuz pasta da temaya uygundu. Don't worry be happy...:))
Read more

SPİDERMAN PASTASI



Bu işi seviyorum bir insanı özellikle de bir çocuğu bir pasta ile mutlu etmeniz mümkün...
 Elmas Hanım'ın tatlı oğlu Bahattin'in geçen yıl da doğumgünü pastasını ben yapmıştım. Bu yıl da Elmas Hanım Bahattin için Spiderman Pastası istedi yanında da kreşteki minikler için 125 tane cupcake ile birlikte 1 hafta spiderman kafası yaptım:)) ama sonucunda çok sevimli oldular o miniklerin gözündeki mutluluk benim için paha biçilemezdi...
Read more

KURUMSAL KURABİYELER



Sevgili kuzenim Lütfiye'nin pilates salonu kahvaltısı için onun kurumsal logosu ile bu kurabiyeleri çalıştım. Kurumsal logonuzu gönderin size de özel kurabiyeler yapalım. Yeni yıla girerken çalışanlarınıza ve şirketinizin hem tanıtımı hem de yeni yılı kutlamak için de güzel bir hediye olacaktır.
Read more

VOSVOS PASTA




Arkadaşım Esra'nın minik oğlu Emir Ziya büyümüş büyümüş ve koskoca 2 yaşına gelmiş. Esra araba modeli seçimini bana bıraktı benim de aklıma minik Ziya gibi sevimli bu Vosvos geldi. Tekrar Mutlu Yıllar diliyorum Ziya'ya...

Read more

MERVE'NİN NİŞAN PASTASI




Sevgili arkadaşım Eda'nın kuzeni Merve'nin nişan pastasını yapmak bana kısmetmiş :)
Genç çifte ömür boyu mutluluklar diliyorum.
Bu pastayı yaparken o kadar keyif aldım ki çok sade ve şık oldu. Sonunda öğrenmiş olduğum şeker hamurundan çiçekleri yapma fırsatım da olmuş oldu :)

Read more

35 YAŞ PASTASI




Geçen hafta sevgili arkadaşımız Burak'ın 35 yaş doğum gününü kutladık. 35 yaş malum yolun yarısı derler. Sevgili arkadaşım Zeynep'in de isteği ile Burak'a böyle esprili bir pasta yapmaya karar verdik. Burak da sağolsun bu espirili yaklaşımımıza güldü. Burak'a tekrar mutlu ve uzun ömürler diliyorum.


Read more

TEKİLA PASTASI




Sevgili Beyza beni arayıp benden bir arkadaşları için doğum günü pastası yapmamı istedi. Bir tekila şişesi istediklerini ve markasının da Olmeca olacağını söyledi. Bana şişenin de bir fotoğrafını gönderdi. Veee işte tekila şişesi pastası shot bardakları, limon ve tuzuyla birlikte afiyet olsun gençler ;)
Read more

RAPUNZEL PASTASI




 Rana hanım bu yıl biricik kızının doğum günü pastası olarak,  Melek'in  Rapunzelin yeni filmi olan Tangled'ı çok sevdiğini ve onun pastasını yapıp yapamayacağımı sorduğunda memnuniyetle kabul ettim. Minik Melek için geçen yıl da babaannesi süpriz doğum günü pastası yapmamı istemişti.
Pastayı keyifle yaptım. Melek'in doğum günü partisi için pastayı götürdüğümde o küçük gözlerindeki mutluluk benim için en büyük hediye oldu. Minik Melek'in ömrü boyunca yüzünde hep o saf mutluluk olmasını dileklerim...
Read more

1 YAŞ KURABİYELERİ





İlk olarak nişan töreninde 150 kurabiye yaptığım Berfin ile o zamandan bu güne çok güzel bir arkadaşlık kurduk. Berfin kurabiyelerimin bir numaralı takipçisi de diyebilirim. Kendi gibi zarif düşünceli arkadaşım sevdiklerine hediye etmek için sık sık kurabiye siparişi veriyor. Bu 1 yaş kurabiyelerini ise bir arkadaşının oğlunun 1 yaş doğum günü partisine hediye olarak götürdü. Ben zevkle yaptım umarım onlar da beğenmişlerdir. Ben de minik Eren Kaan'ın doğum gününü en içten dileklerimle kutluyor, ömrü boyunca sevdikleri ile mutlu olmasını diliyorum...
Read more

KUZU KUZU


Kuzenim Nur'un biricik oğlu Çağan'ın 1 yaş pastasını yapmaktan çok mutlu oldum. Çağan'ın kendi gibi kuzu kuzu bir pasta oldu.
Read more

BU DOKTORLAR ÇOK ÇILGIN






Hazır yaz gelmiş show tv doktorlara bağlamışken :)) ben de kuzenimin doktorları için hazırladığım birbirinden çılgın cupcake süslerini görücüye çıkarayım dedim. Bu cupcakeler kuzenimin ameliyatını yapan doktorlar için espirili bir teşekkür hediyesiydi. Bu cupcakelerde neler yok ki kalp ameliyatında hastasını balyozla uyutmak isteyen doktordan kalbini doktorun elinde görünce gözleri pörtleyen hastaya, hastasının sırtından ritim dinleyen doktor ve çılgın hemşireler ... Bence çok şirin oldular doğrusu ters tepki alır mı diye çekinmedim değil malum ya espriyi anlamazlarsa ... Ama korktuğum olmadı kuzenimin anlattığı kadarı ile doktorları hem çok beğenmişler hem de çok gülmüşler haa bir de yemeye kıyamamışlar :)))
Read more

GEÇMİŞ OLSUN DEMENİN EN GÜZEL YOLU







Birine geçmiş olsuna giderken 1 şişe süt ve kolonya ile gitme devri artık sona erdi. Bu birbirinden nefis ve şık cupcake ve kurabiyeler sayesinde geçmiş olsuna gittiğiniz kişinin yüzünde tarif edilmez bir mutluluk oluyor. Şiddetle tavsiye ederim.:))
Read more