ÖYKÜ'NÜN DİŞİ ÇIKMIŞ...





Miniğim Öykü'nün dişi çıkmış tabi kurabiyeleri yapmak da teyzesine nasip olmuş :)
Güle güle kullan dişlerini küçük cadı öpüyorum kocaman seni
Read more

DONDURMA ZAMANI



Sıcaklar bastı bu sıcak günlerde şahsen ben dondurmasız yaşayamayanlardanım. Bu dondurma cupcakeler de sıcaklarda misafirlere sunmak için çok hoş bir alternatif bence...
Read more

PİLATES PASTASI





Sevgili kuzenim Lütfiye'nin Pilates salonu için yaptığım bu pastayı hep beraber salona gelen bütün hanımlarla afiyetle yedik, yaktığımız kaloriler boşa gitmiş olsa da biliyoruz ki Ütüş bizi zayıflatır ;)
Read more

BALERİNA PASTA



Balerina pastası minik Duru'nun doğum günü için anneannesi tarafından sipariş verildi. Duru balerinleri çok sevdiği için bir balerina pastası çalıştım.  Duru'nun yeni yaşını kutluyorum ....


Read more

CUPCAKE ÜSTÜNE MİNİK DOSTLAR








Birbirinden sevimli minik dostlarımızın hepsi şekerden, sevdiğiniz birine hediye götürmek için oldukça güzel bir seçenek... Ben de bu sevimli cupcakeleri hediye olarak yaptım, tabii herzamanki gibi kimseler yemeye kıyamadı :))
Read more

CORPSE BRİDE













Benim gibi animasyon severler bilirler Tim Burton'ın Corpse Bride (Hayalet Gelin) inini. Film hem eğlenceli bir animasyon hem de çizimleri ve gotik tarzıyla beni büyülemişti. Korku filmleri ve zombileri çok seven arkadaşımız Safiye'nin doğum günü için önce zombili pasta düşündüysek de sonuçta pastayı yiyecek olduğumuzdan içinden zombi çıkacak bir pastanın çok da iştah açmayacağı konusunda hemfikir olduk.
sonuçta hem şirin hem de gotik tarzıyla Corpse Bride'da karar kıldık.
Ve karşınızda Corpse Bride....






Read more