ANGRY BİRDS :))





Bu kuşlar çook seviliyor. En yakın arkadaşlarımdan Duygu daha önce Beren için yaptığım  Angry Birds pastasını görünce hemen beni aramış ve ailesinin de çok sevdiği  bu kuşlardan bir pasta ile onlara sürpriz yapmak istemiş. Seve seve yaptım tabii ki. Bu kuşların pastasını yapmak da kendileri kadar eğlenceli... Yine de bu kadar çok Angry Birds pastası yaparken hiçbirinin birbirine benzemesini de istemedim. Ne de olsa butik pastacılığın özelliği bu bir tek sizde olması :))
Read more

TUBA AĞRIYA GİDİYOR...





Canım arkadaşımız Tuba'nın tayini Ağrıya çıktı ve yakında Ağrı'ya gidiyor. Arkadaşları olarak veda için toplandık. Bu günde de tabii ki vanilla butikten canım arkadaşım Tuba'ya anlamlı bir pasta yapmak istedim. Ağrı Dağı eteğinde oturmuş Tuba, elinde karmakarışık bir harita ile oturuyor. Güle güle git canım arkadaşım ...
Read more

NİŞAN VE DÜĞÜN KURABİYELERİ







Artık nişan, düğün, doğum ve diğer özel günlerde misafirlerin hiç yemediği şekerler yerine bu birbirinden enfes ve şık kurabiyeler çok moda. Büyük şehirlerde insanların çokça tercih ettiği bu kurabiye çeşitlerinin model sınırı sizin hayal gücünüz.
Read more

BUGS BUNNY PASTASI



Sevgili arkadaşım Sevil'in biricik yeğeni Eren  6 yaşına basarken bugs bunnny pastası istemiş bu kocaman pastayı Eren'in Gölbaşındaki partisine Başhüyük'e götürdük. Birbirinden güzel ve enfes ikramlar hazırlamışlar sevgili arkadaşım Sevil ve ailesi. Açık havada deli gibi yedik içtik herşey çok güzeldi. Miniklere gelince onlar şekerden yapılmış havuçları ve tavşanın kulaklarını bir güzel yediler  :) Afiyet şeker olsun
Read more

PS3 PASTASI



Sevgili eşim Mirac ve onun küçük kardeşi aynı günde doğmuşlar bu yıl biri 30 diğeri 15 yaşına bastı.
İkisine en uygun pasta ne olur diye düşünürken, tabii ki beraber oynamayı en çok sevdikleri şey PS'dan daha uygun birşey olamazdı. Skor 15-30 :))
Read more

SERHAT'IN BMW'Sİ




Serhat'ın çok sevdiği arabası karşınızda... Ona bu güzel sürprizi sözlüsü Esracığım ve sevgili arkadaşım Zeynep yaptı.
Read more