HİPPİE DOĞUM GÜNÜ PASTASI





Canım kocamın bu yılki doğum gününe hippie retro party yaptık, tüm arkadaşlar eşim ve ben peruklarla, kılıklarımızla 60lı yıllardan fırlamış gibiydik birbirimizin tipine bakıp gülmekle geçti gece çok ama çok eğlendik beni kırmayıp kılıktan kılığa giren tüm arkadaşlara tekrar çok teşekkürler.
Kuşkusuz pasta da temaya uygundu. Don't worry be happy...:))
Read more

SPİDERMAN PASTASI



Bu işi seviyorum bir insanı özellikle de bir çocuğu bir pasta ile mutlu etmeniz mümkün...
 Elmas Hanım'ın tatlı oğlu Bahattin'in geçen yıl da doğumgünü pastasını ben yapmıştım. Bu yıl da Elmas Hanım Bahattin için Spiderman Pastası istedi yanında da kreşteki minikler için 125 tane cupcake ile birlikte 1 hafta spiderman kafası yaptım:)) ama sonucunda çok sevimli oldular o miniklerin gözündeki mutluluk benim için paha biçilemezdi...
Read more

KURUMSAL KURABİYELER



Sevgili kuzenim Lütfiye'nin pilates salonu kahvaltısı için onun kurumsal logosu ile bu kurabiyeleri çalıştım. Kurumsal logonuzu gönderin size de özel kurabiyeler yapalım. Yeni yıla girerken çalışanlarınıza ve şirketinizin hem tanıtımı hem de yeni yılı kutlamak için de güzel bir hediye olacaktır.
Read more

VOSVOS PASTA




Arkadaşım Esra'nın minik oğlu Emir Ziya büyümüş büyümüş ve koskoca 2 yaşına gelmiş. Esra araba modeli seçimini bana bıraktı benim de aklıma minik Ziya gibi sevimli bu Vosvos geldi. Tekrar Mutlu Yıllar diliyorum Ziya'ya...

Read more

MERVE'NİN NİŞAN PASTASI




Sevgili arkadaşım Eda'nın kuzeni Merve'nin nişan pastasını yapmak bana kısmetmiş :)
Genç çifte ömür boyu mutluluklar diliyorum.
Bu pastayı yaparken o kadar keyif aldım ki çok sade ve şık oldu. Sonunda öğrenmiş olduğum şeker hamurundan çiçekleri yapma fırsatım da olmuş oldu :)

Read more