ANGRY BİRDS SPACE PASTASI





Canım arkadaşım Sevil'in yeğeni Eren'e geçen yıl çok büyük bir bugsbunny pastası yapmıştım, benim favorilerimdendi. Bu yıl da benden angrybirds space pastası istediler çok angry birds çalışmıştım ama space versiyonu ilk oldu çok da zevk aldım. Değişik pastalar çalışmaya bayılıyorum. İşte karşınızda Angry Birds Space ... :))
Read more

AVUKAT PASTASI





Canım arkadaşım ve ortağım Eda'nın doğum gününde onun iş çantasının aynısını yaptım. Etrafa saçılmış not kağıtları, sigarası, ajandası ve usul kanunu ile devasa bir pastaydı. Pastayı masanın üzerine koyduğumda gelen misafirler onun pasta olduğunu anlamamışlar. Çoğu birisi masanın orta yerine çantasını kim koydu ki demiş :))
Read more

UD PASTASI



Sevgili Elife ablacığım eşi için doğum gününde süpriz bir pasta düşündüğünü söyledi. Aslında eşi doktor ancak gerçekten çok güzel ud çalıyor. Bu durumda pastanın şeklini düşünmek de çok zor olmadı :)) Ud'un kendisi pasta, doktor olmasını vurgulamak için de şekerden bir steteskop, son olarak da güzeller güzeli kızlarından babalarına bir mesaj bu pasta kesinlikle favorilerim arasına girdi bile :))

Read more

TATİL PASTASI





İşte Kuzen Lütfiye'ye yaptığım süpriz doğum günü pastası :)) Çok çalışıyor ve yoruluyordu ben de ona en güzeli şöyle bir tatil pastası yapayım da ruhu dinlensin bari dedim :)

Read more

PARTİ ORGANİZASYON & TASARIM-PERİ PARTİ










Vanilla Butik Organizasyon da yapıyor :)) Uzun zaman oldu ne zamandır paylaşmak istiyorum ama biriken fotoğraflar yüzünden bir türlü sıra gelmemişti. Vanilla butik olarak daha önce de küçük çaplı organizasyonlar yapmıştım ama Şehnaz Hanımın minik kızı Irmak için hazırladığım bu Peri Partisi benim için özel çünkü çok fazla detay vardı ve çok özendim. Çocuklar için hazırladığımız küçük hediyeliklerden tutun da ortam süslemesi, gelen miniklere hediye ettiğimiz kanatlar, pastası, kurabiyeleri, cupcakeleri herşey temaya uygun ve çok tatlı oldu. İşte bu güzel partiden birkaç kare :))

Read more

GREASE PASTASI




Grease filmine de müziklerine de bayılıyorum. Arkadaşım Safişin doğum günü için tasarladığım bu pastanın yanında kendimiz de filmin konseptine uygun giyindik , film müzikleriyle dans ettik bol bol fotoğraf çekindik çok eğlendik :))
Read more

ŞİRİNLER PASTASI







Valla yetişemiyorum :)) Bu pastayı aslında geçen bahar çok sevdiğim bir arkadaşımın kızı için yapmıştım ama pastaları yapmaktan yayınlamaya vakit olmuyor. yetişeceğim inşallah daha yayınlanmayı bekleyen çok pasta var :))

Read more

BABA PASTASI-PİJAMA, GAZETE, KUMANDA






Sevgili Ünal Amcamın doğum gününde tam da kendisinin en sevdiği herşey var bu pastada. Pijaması, sigarası, gazetesi ve kumandası ... Ama bu sefer hepsi şekerden :))
Read more

ÇÖP ŞİŞ PASTA




Sevgili kuzenim Nur eşi Akın için süpriz yaptırdı bu pastayı. Şekerden çöp şişler, domatesler, biberler, patates kızartması ve ayranla bu pastaya bakıp acıkmamak elde değil :)) 
Read more

ZUMBA PASTA





Hayatı boyunca sporu beceremeyen ben sonunda kendime göre bir spor buldum. ZUMBA, o kadar eğlenceli ve güzel birşey ki herkesin mutlaka denemesi gerekli. Tabii ki bize Zumbayı sevdiren Meltem'in ta kendisi. Ben de bu pastayı Zumba'ya başlamamızın ve 1 ayı doldurmamızın şerefine yaptım. Hep birlikte afiyetle yedik :))
Bu anımızı Konya Uğur Böceği Dergisi ölümsüzleştirdi. :)

Read more