LITTLE PONY PASTASI






Aynur hanımın minik oğlu Tuna atları çok seviyormuş özellikle de minik ponyleri... Aynur hanımla oturduk pastanın nasıl olacağı hakkında uzun uzun kafa yorduk. En sonunda Tuna en sevdiği ponylerin oyuncaklarını seçti ve bana bıraktılar. Doğrusu bu işi özellikle tam da bu yüzden çok seviyorum. Her geçen gün daha değişik fikirler ve yeni çalışmalar yapma imkanı tanıyor insana.
 Bu birbirinden sevimli oyuncaklara bakarak birebir aynılarını yapmak için çok uğraştım doğrusu. Her ponynin ayrı bir bakışı, kalçasında ayrı bir dövmesi ve rengi vardı. Bu arada ben de ponylerin ismini ve özelliklerini epey öğrendim :) İşte karşınızda şeker hamurundan modellenmiş little pony ler ...
Tuna maaşallah o kadar zeki bir çocuk ki uçan ponylerin bulutun üstünde uçamayan ponylerin de yerde olmasını özellikle belirtti. Ben de onun isteği doğrultusunda ayrıntılara daha fazla özen gösterdim. Tuna'ya  tekrar uzun mutlu ve sevdikleriyle birlikte bir ömür diliyorum.

Read more

KARDAN KURABİYELER :)


Yeni yıla girerken yoğunluktan her ne kadar sevdiğim herkese yapamasam da hazırlayabildiğim kadar kış temalı kurabiyeleri hediye olarak eşe dosta hediye ettim. Siz de sevdiklerinizin özel günlerinde birbirinden farklı ve lezzetli kurabiyeleri şık bir sunum olarak götürmek isterseniz beni arayabilirsiniz :)) MUTLU YILLAR herkese...

Read more

PEPEE PASTA














Pepee kuşkusuz benim küçük yeğenim de dahil miniklerin sevimli kahramanı. İlkokul arkadaşım Sezin kızı Melek'in 4. yaş partisi için benden pasta istediğinde zaman ne de çabuk geçmiş dedim.
Daha dün biz Melek kadar küçüktük ve bebeklerimizle oynardık. Şimdi büyümüşüz de Sezin'in küçük kızı tatlı mı tatlı Melek'in doğum gününü kutluyoruz. İnanamıyorum:))
Melek Pepee hayranıymış dolayısıyla pastası da Pepee temalı oldu. Pasta kesildikten hemen sonra sevimli kahramanlar kapanın elinde kaldı. Melek'e tekrar mutlu yıllar diliyorum, o tatlı yanaklarından öpüyorum.
Read more