TÜRK YILDIZI PASTA







Bu pasta benim favorilerimden; sevgili Meltem'in Türk Yıldızı olan eşi için yaptırdığı güzel bir süpriz.
Uçağını yapmak ve detaylandırmak oldukça zor ve uğraşlıydı ama sonuç harika oldu. Pasta bulut şeklindeydi
üstündeki uçak ve figürler şeker hamurundan modellendi. 

Read more

CUPCAKE AŞKI





Aşk temalı birbirinden şirin cupcakeler...
Read more

KINA KURABİYELERİ







Aydan'ımın kına kurabiyeleri buradan İstanbul'a gittiler Boğazda teknede çok şık ve güzel bir kına oldu tabi kurabiyeler de oldukça ilgi gördü. Canım arkadaşıma ömür boyu mutluluk diliyorum. 
Read more

FOTOĞRAF MAKİNESİ PASTA




Ay bu pastaya bayılıyorum :))  bir avukat arkadaşım eşi için güzel bir süpriz yaptı. Bir kız babası ve Bankacı olan eşi hem fotoğrafla uğraşıyor hem Gitar çalıyor, hem de basket oynuyormuş. Ben de her yönünü ortaya çıkaracak bu pastayı yaptım.
Read more

SÜNGER BOB PASTA-SPONGEBOB CAKE





Epeydir ihmal ettim bloğu ama çok yakında yepyeni internet sitemizle sizlerle pastalarımı paylaşmaya devam edeceğim. Çizgi film sever biri olmam bu işte işime çok yarıyor. Sünger Bob'u çocuklar kadar seviyorum :)) O yüzden de çalışırken karakterleri o kadarzevk aldım ki, Uzun zaman önce yaptığım bu pastayı da gecikmeli olarak sizlerle paylaşıyorum.
Read more

BEBEK KURABİYELERİ

Read more

NİŞAN KURABİYELERİ


Koca bir kutu dolusu bu güzel kurabiyeler Berfin ciğimin Mina & Eyüp'e tatlı bir hediyesi olarak İstanbul'a gittiler. :)) Mutluluklar diliyorum ....

Read more

ORGANİZASYON - RAPUNZEL PARTİ














Vanilla Butik'ten bir organizasyon daha :)) Güzeller güzeli Gülse'nin doğum günü partisi için Rapunzel temalı bu güzel partiyi hazırladım.  Tabi şimdi eski masallar Walt Disney'in yeni versiyonları ile karşımıza çıkıyor. Gülse de Rapunzel'in yeni filmi Tangled'ı çok seviyormuş, Tangled temalı bu partide de filmden pek çok detay mevcut. Miniklerin mutluluğu paha piçilmezdi kuşkusuz. Gülse'ye kendi gibi güzel ve nice nice mutlu yıllar diliyorum. :))

Read more